Αρθρογραφία

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21

Radio 21
Print Friendly, PDF & Email

Κάθε Παρασκευή, ώρα 20.00′ –  21.00′, η Επιτροπή “Τιμή στο 1821” (https://timisto1821.gr/), σε συνεργασία με τον οργανισμό GRDiscovery (https://grdiscovery.com/) ο οποίος εθελοντικά διέθεσε ραδιοφωνικό χρόνο στο διαδικτυακό ραδιόφωνο το οποίο λειτουργεί (http://grdiscovery.com/radio/), παρουσιάζει ραδιοφωνική εκπομπή που επιμελείται η Επιτροπή “Τιμή στο 1821” και παρουσιάζει η Πρόεδρος της Συντονιστικής Γραμματείας της Επιτροπής “Τιμή στο 1821”, Κα Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, Καθηγήτρια, Οικονομολόγος και πρ. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Οι προηγούμενες εκπομπές είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση : https://www.mixcloud.com/grdradios/

Πιό συγκεκριμένα :

1η Εκπομπή: γνωριμία με την ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21, με τον πρώην βουλευτή και πρόεδρο της επιτροπής Μακεδονίας «Τιμή στο 1821», Νίκο Γαλανόπουλο και τον οικονομολόγο και γραμματέα της επιτροπής Μακεδονίας «Τιμή στο 1821», Ευγένιο Χαϊτίδη.
2η Εκπομπή : Εθνομηδενισμός, με καλεσμένους τον Όθωνα Ιακωβίδη και τον Νεκτάριο Δαπέργολα.
3η Εκπομπή : με την αξιότιμη Ελληνίδα πρύτανη, Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη. Θέμα της σημερινής εκπομπής: «1863-1821: Από τη δεύτερη πολιορκία της Βιέννης, στην Επανάσταση του 1821». Μία συζήτηση για πλήρη και ακριβή ενημέρωση περί των γεγονότων, με τον Γεώργιο Δουδούμη.
4η Εκπομπή : Καλεσμένος ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Νίκος Ιγγλέσης για την οικονομική κατάσταση της χώρας.

You might be interested in …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *