Αρθρογραφία

Εκδηλώσεις που μας προτείνατε

Print Friendly, PDF & Email
Με το τέλος των θερινών διακοπών η ΤΙΜΗ στο 21 αρχίζει τις εξαγγελίες των εκδηλώσεων, που έχουν προταθεί από υποστηρίκτριες/υποστηρικτές της κίνησης ή/και έχουν προγραμματιστεί.
Η κοινή μας προσπάθεια είναι να επιτύχουμε την υλοποίηση εορταστικών εκδηλώσεων, που κατά το δυνατόν να περιλαμβάνουν ολόκληρη την Ελλάδα, να είναι κατά το δυνατόν πρωτότυπες και να βασίζονται σε όσο γίνεται μεγαλύτερο ποσοστό, σε επιτόπια γεγονότα.
Ήδη, οι προτάσεις που μας έχουν περιέλθει είναι πολλές και είναι πολύ συζητήσιμο αν θα κατορθώσουμε να δώσουμε συνέχεια σε όλες, ιδίως και επειδή υπάρχει μια δυσάρεστη αναζωογόνηση του κορονοιού. Βεβαίως, έχει προβλεφθεί και εορτασμός, όπου αυτός είναι δυνατός, μέσω του διαδικτύου.
Ηλεία, Βοστίτσα, Θήβα, Σούλι, Κέρκυρα, Χαλκίδα, Μεσσήνη, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Πάτρα, Χαλκίδα, Ναύπλιο,Τρίπολις, Λάρισα,Βόλος, Αίγιο, Σαμοθράκη, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Πτολεμαίδα.
Παρά τις δυσκολίες, κυρίως, από τον ιό, αλλά και από οικονομικής άποψης, αλλά και από άποψη χρόνου, οι προτάσεις για εκδηλώσεις παραμένουν ανοικτές, και στη συνέχεια αναγκαστικά θα γίνει κάποια επιλογή.

You might be interested in …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *