Αρθρογραφία

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ’21 ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΑΓΟΡΑ ΒΙΒΛΙΟΥ
Print Friendly, PDF & Email
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΣΓ ΤΗΣ ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21
Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη
=====================================
Θέλω να ελπίζω ότι όλες και όλοι οι υποστηρικτές μας θα θελήσουν να στηρίξουν την ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21, με την απόκτηση του βιβλίου, αξίας 12 Ευρώ, που θα αρχίσει να αποστέλλεται στα σπίτια σας, από τις 7 τρέχ., με την απόδειξη πληρωμής.
Ο τραπεζικός λογαριασμός είναι ο ακόλουθος :
ΙΒΑΝ:
GR03 0171 6790 0066 7914 8336 941 της Τράπεζας Πειραιώς.
• Ο λογ/σμός, ανήκει στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, με τίτλο
ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21.
Μετά την κατάθεση 12 Ευρώ στον παραπάνω λογαριασμό, στέλνετε μέηλ στο timisto21.book@gmail.com με το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και την ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (απαραίτητος ο ταχ. Κωδικός) στην οποία θα σταλεί το βιβλίο. Προαιρετικά μπορείτε να στείλετε και ένα τηλέφωνο σας.
__________________
Όσοι φίλοι, για κάποιον λόγο, δεν θέλουν να καταβάλουν το τίμημα μέσω Τραπέζης, μπορούν να παραγγείλουν το βιβλίο στο μέηλ antikatavoli.book@gmail.com και να το πληρώσουν όταν το παραλάβουν.
Στο μέηλ γράφετε το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και την ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (απαραίτητος ο ταχ. Κωδικός) στην οποία θα σταλεί το βιβλίο και ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ σας.
Στην περίπτωση αυτή, το κόστος του βιβλίου θα είναι 15 Ευρώ, λόγω επιπλέον επιβάρυνσης για την αντικαταβολή.
_________________________________
Το κόστος του βιβλίου αναλύεται ως εξής:
• 3,50 Ευρώ το κόστος εκτύπωσης του κάθε τεύχους
• 0,10 “ ο φάκελος
• 0,72 “ το ΦΠΑ (6%)
• 2,78 “ η ταχυδρομική δαπάνη αποστολής
• 7,10 “ ΣΥΝΟΛΟ
________________________
• 12,00 – 7,10 =4,90
Τα 4,90 Ε είναι το υπόλοιπο, από κάθε βιβλίο που διατίθεται, και με το οποίο ελπίζει η ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21 να καλύψει μέρος από τα έξοδα κίνησης και τις δαπάνες για εκδηλώσεις.
Το ΙΔΡΥΜΑ ΔΕΛΙΒΑΝΗ, όπως το δήλωσα από την πρώτη στιγμή, στηρίζει και οικονομικά την ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21, και μέχρι σήμερα έχει καλύψει το σύνολο των εξόδων της, με ποσό ίσο με αυτό που αρχικά είχα υποσχεθεί (4.000Ε). Θα συνεχίσει και στο μέλλον (υπερβαίνοντας κατά πολύ το αρχικό ποσό που είχα υποσχεθεί) με τις δραστηριότητες για βραβεία και υποτροφίες που ήδη έχω εξαγγείλει. Δυστυχώς, το Ίδρυμα Δελιβάνη έχει περιορισμένους πόρους και μηδενική κρατική χρηματοδότηση. Δεν είναι, λοιπόν, δυνατόν να αναλάβει το σύνολο των εξόδων της ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21. Ένας επιχειρηματικός όμιλος, (το όνομα του οποίου δεν έχω ακόμη το δικαίωμα να αναφέρω) έχει υποσχεθεί 5.000Ε τα οποία θα δοθούν τμηματικά.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21.
Η ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21 διαθέτει αυτή τη στιγμή 27.000 υποστηρίκτριες και υποστηρικτές. ΤΩΡΑ ήρθε η στιγμή που πρέπει η καθεμιά και ο καθένας σας να αποφασίσει αν πιστεύει ότι η ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21, με τους στόχους τους οποίους γνωρίζετε, και τους οποίους υπηρετεί με συνέπεια, αυταπάρνηση και αποκλειστική εθελοντική εργασία, σε πείσμα των δυσκολιών που οφείλετε να φαντάζεστε, αξίζει να συνεχίσει.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ.
Από την ανταπόκρισή σας, στο κάλεσμα στήριξης της ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21 θα εξαρτηθούν οι δυνατότητές της να συνεχίσει τους αγώνες της, που ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΧΕΤΕ ΖΗΤΗΣΕΙ.

You might be interested in …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *