Αρθρογραφία

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21 – Περίοδος 2020 – 2021

Ραδιοφωνική Εκπομπή
Print Friendly, PDF & Email

Κάθε Παρασκευή, ώρα 21.00′, η Επιτροπή “Τιμή στο 1821” (https://timisto1821.gr/), σε συνεργασία με τον οργανισμό GRDiscovery (https://grdiscovery.com/) ο οποίος εθελοντικά διέθεσε ραδιοφωνικό χρόνο στο διαδικτυακό ραδιόφωνο το οποίο λειτουργεί (http://grdiscovery.com/radio/), παρουσιάζει ραδιοφωνική εκπομπή που επιμελείται η Επιτροπή “Τιμή στο 1821” και παρουσιάζει η Πρόεδρος της Συντονιστικής Γραμματείας της Επιτροπής “Τιμή στο 1821”, Κα Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, Καθηγήτρια, Οικονομολόγος και πρ. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Οι προηγούμενες εκπομπές είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση : https://www.mixcloud.com/grdradios/

Πιό συγκεκριμένα :

1η Εκπομπή: γνωριμία με την ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21, με τον πρώην βουλευτή και πρόεδρο της επιτροπής Μακεδονίας «Τιμή στο 1821», Νίκο Γαλανόπουλο και τον οικονομολόγο και γραμματέα της επιτροπής Μακεδονίας «Τιμή στο 1821», Ευγένιο Χαϊτίδη.
2η Εκπομπή : Εθνομηδενισμός, με καλεσμένους τον Όθωνα Ιακωβίδη και τον Νεκτάριο Δαπέργολα.
3η Εκπομπή : με την αξιότιμη Ελληνίδα πρύτανη, Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη. Θέμα της σημερινής εκπομπής: «1863-1821: Από τη δεύτερη πολιορκία της Βιέννης, στην Επανάσταση του 1821». Μία συζήτηση για πλήρη και ακριβή ενημέρωση περί των γεγονότων, με τον Γεώργιο Δουδούμη.
4η Εκπομπή : Καλεσμένος ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Νίκος Ιγγλέσης για την οικονομική κατάσταση της χώρας.
5η Εκπομπή : Καλεσμένος της Μαρίας Δεληβάνη Νεγρεπόντη, ο Μελέτης Μελετόπουλος, με κεντρικό θέμα την στρατηγική της επανάστασης.
6η Εκπομπή : Τιμή στο ‘21, με την αξιότιμη Ελληνίδα πρύτανη, Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη. Αναλύονται θέματα σύγχρονης γεωπολιτικής, ελληνικού ενδιαφέροντος. Καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Γρίβας.
7η Εκπομπή : Καλεσμένος ο Δημήτρης Νατσιός στο αφιέρωμα για τον ήρωα Κωνσταντίνο Κανάρη.
8η Εκπομπή : Αναλύουμε θέματα ιστορίας, στην εκπομπή Τιμή στο ’21, με την πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη.
9η Εκπομπή : Ο Αβραάμ Κωστίδης μιλάει για τα περισσότερα από 100 προεπαναστατικά κινήματα των Ελλήνων
10η Εκπομπή : Το σχέδιο Συντάγματος του Ρήγα και τα Συντάγματα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Η πρύτανις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη φιλοξενεί τους Γιώργο Κόκκα και Χρήστο Λυντέρη.
11η Εκπομπή : Η Τιμή στο ’21 φιλοξενεί το Μιχάλη Ρέττο με θέμα “Η Ελληνική Επανάσταση ως πολιτικό γεγονός”.
12η Εκπομπή : O Νίκος Ασημακόπουλος μιλάει στην Τιμή στο ’21 για το Μάρκο Μπότσαρη.

13η Εκπομπή : Η Μαρία Δεληβάνη Νεγρεπόντη συζητά για τον Γεώργιο Καραϊσκάκη με τους Αλέξανδρο Χάχαλη και Τζαννή Γκούσκο
14η Εκπομπή : Καλεσμένος ο Ιωάννης Παπαλαζάρου στο αφιέρωμα για τον ήρωα Παύλο Μελά.
15η Εκπομπή : Η Μαρία Δεληβάνη Νεγρεπόντη παρουσιάζει και συζητά με τον Αθανάσιο Γιαννακόπουλο το θέμα “Το αρματολίκι στα Άγραφα και στο Καρπενήσι”
16η Εκπομπή : Η Μαρία Δεληβάνη Νεγρεπόντη συζητά με τον Λεωνίδα Χρυσανθόπουλο το θέμα “Ο ρόλος της Βοστίτσας (Αίγιο) στην Ελληνική Επανάσταση”
17η Εκπομπή : Η Τιμή στο ’21 φιλοξενεί τη Θεοδώρα Τζιντζή, που συζητά με τη Μαρία Δεληβάνη Νεγρεπόντη για τη Μπουμπουλίνα
18η Εκπομπή : Η Μαρία Δεληβάνη Νεγρεπόντη συζητά με τον Γιάννη Κουριαννίδη για την προσφορά του Θρακικού Ελληνισμού στην εθνεγερσία του 1821

 

ΔΕΙΤΕ  ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ ΥOUTUBE ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

You might be interested in …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *